PARTICULIER

Riool laten ontstoppen in Noord-Brabant, Zeeland of Zuid-Holland? Van Terheijden Rioleringsbeheer schakelt direct en zorgt ervoor dat het probleem dezelfde dag nog opgelost wordt. Loopt het water niet meer weg en heeft u hierdoor misschien zelfs wateroverlast of waterschade? Wij komen direct langs en regelen alles voor u.  

INCLUSIEF

Voorrijkosten

Machines

Gereedschap

Een half uur arbeid

~

2 maanden garantie

RIOOL ONTSTOPPEN

Is uw riool verstopt? Dan wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk verholpen wordt. Zeker in een huis waar u geen ander alternatief heeft dan de buren. Zo’n onwenselijke situatie lost Van Terheijden Rioleringsbeheer graag voor u op. We zijn 24/7 bereikbaar en komen snel bij u langs. Vandaag gemeld is vandaag geholpen! Zo heeft u zo min mogelijk oponthoud en overlast van uw verstopte riool. Werkzaam in de omgeving Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

Op ontstoppingswerkzaamheden bieden wij 2 maanden garantie. Heeft u zelfs schade opgelopen door de verstopping? Wij regelen het verzekeringswerk voor u.

VANAF EEN TARIEF VAN €81,82*

*Alle prijzen zijn ex. btw.

Horeca

VOORKOM VERSTOPPINGEN

Twijfelen wij of er misschien een structureel probleem is in de leiding? Dan plannen wij een cameraonderzoek in om de oorzaak vast te stellen en vervolgens een herstelplan te maken. Zo lossen we niet alleen het probleem voor vandaag op, maar ook voor morgen. Wilt u graag een inspectie laten doen van uw riolering? Neem dan contact met ons op voor het plan van aanpak en de offerte. 

PERIODIEK ONDERHOUD

Heeft u een septic tank in plaats van een aansluiting op het openbare riool? Dan dient deze periodiek geleegd en gereinigd te worden. Als er namelijk te veel bezonken slib in de septic tank zit, dan kan dat een slecht doorstromende afvoer veroorzaken. Bel ons bij een calamiteit of voor gepland onderhoud aan uw riolering of septic tank.

Onderhoud
Horeca

AANLEGGEN EN RENOVEREN VAN RIOLERING

Van Terheijden Rioleringsbeheer is niet alleen bereikbaar bij calamiteiten. Wij helpen u namelijk ook vakkundig en snel bij het aanleggen en renoveren van de riolering. Heeft u een nieuw rioleringsstelsel nodig of blijkt dat het oude stelsel slijtage vertoont? Onze vakmensen maken gebruik van de beste materialen om u een uitstekende kwaliteit te leveren. Wacht niet langer en vraag direct een offerte op.  

PROJECTEN

AANLEG WATER EN RIOLERING AZC S'GRAVENDEEL

PLAATSEN OLIEAFSCHEIDER ABBOTT LOGISTICS

BRONBEMALING GOES