INSPECTIE & ADVIES

Onderhoud

INSPECTIE

Om calamiteiten te voorkomen, kan het raadzaam zijn het rioolstelsel regelmatig te inspecteren en onderhouden. Dat geldt zeker voor kantoren, fabrieken en instellingen zoals scholen en ziekenhuizen. Voorkomen is beter dan genezen! Wij maken met u een afspraak wanneer en hoe vaak wij het riool voor u preventief inspecteren. Desgewenst stellen we een onderhoudsplan voor u op. Heeft u geen idee hoe uw rioolstelsel eruit ziet of waar die zich bevindt? Dan brengen wij ook dat graag in kaart voor u.

CAMERA INSPECTIE

Keert een verstopping bij herhaling terug? Ruikt u steeds een nare lucht uit het riool? Soms is het probleem verborgen, zit er een per ongeluk doorgespoeld voorwerp in de weg, is de leiding geknikt, geknapt of groeien er wortels in. Met een camera inspectie kunnen we de oorzaak van het probleem snel vaststellen, zonder hak- of breekwerk, wel zo prettig! Desgewenst maken we eerst een plan van aanpak voor u, mét offerte.

Verstoppingen
Horeca

VERZEKERINGSRAPPORT

Schadekosten zijn nooit prettig. Na afloop van de werkzaamheden stellen we desgewenst ook een rapport op voor uw verzekering.

HUIS OP HET OOG?

Heeft u een mooie woning gezien? Dan laat u misschien wel een bouwkeuring uitvoeren, om te controleren of de woning wel waard is wat u ervoor betaalt. Helaas is er in deze bouwkeuring geen rioolinspectie opgenomen. Toch is dit voor u erg belangrijk! U start namelijk met verbouwen, legt een nieuwe vloer en krijgt vervolgens een verstopping in uw riolering. Met alle gevolgen voor u als nieuwe bewoner. Misschien moet die nieuwe vloer er wel weer uit. Laat daarom een rioolinspectie doen om ervan verzekerd te zijn dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe woning. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Verstoppingen

CONTACT

Van Terheijden Rioleringsbeheer is u graag van dienst. Wij helpen zowel particulieren, bedrijven, scholen, zorginstellingen, (semi-)overheden en vastgoedbeheerders in Brabant en Zeeland, van Tilburg tot Goes.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bouw en installatie