VACATURES

Vacature inspectie riool servicemonteur – 38 uur fulltime

De inspectiemonteur heeft als belangrijkste taak het inventariseren van het door de klant gemelde probleem. Vanuit deze inventarisatie stelt de Inspectiemonteur een oplossing advies op wat door de werkvoorbereider/binnendienst vervolgens wordt uitgewerkt en vertaald naar een concrete oplossing actie naar de klant.

Rioolservice monteur – 38 uur

Je kent een grote mate van zelfstandigheid in het werk, gecombineerd met de uitdaging om aan ieder vraagstuk een uitstekende en passende oplossing te bieden. Ook ben je een betrokken medewerker die hart heeft voor het werk wat je doet en hart heeft voor de voortgang.

Calculator – 24 uur

Hoofd- en bijzaken weet je goed te onderscheiden. En je bent uiterst zorgvuldig in je werk. Een verkeerde komma kan namelijk een heel ander bedrag betekenen onder de eindstreep. Communicatief ben je sterk en je weet het naadje van de kous van het contract en de eisen van de opdrachtgever, wat fijn is voor de vele overleggen je team en de klanten.Ook weet je altijd het overzicht te bewaken op de planning en houd je het hoofd koel wanneer de deadline nadert. Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Loop eens met ze mee!

Storingscoördinator – 32 uur

Als Storingscoördinator ondersteun je team bij de planning rondom het oplossen van storingen bij klanten en je bent daarbij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met een verstopping. Hiernaast doe je de werkvoorbereiding en zet je alle materiaal en materieel gereed voor de collega’s buiten.