Ontstopping in Breda?

Woont u in de omgeving van Breda en wilt u uw verstopte toilet of gootsteen verhelpen? Voor een ontstopping van uw riolering moet u bij Van Terheijden zijn! ? Onze medewerkers werken 24/7 om uw probleem op te lossen. Met ruim 20 jaar ervaring en kennis zijn wij dé rioolspecialist voor uw ontstopping in Breda! Neem direct contact op bij wateroverlast.

Riolering verstopt?

Heeft u last van een verstopte toilet of gootsteen en zoekt u een bedrijf om uw riool in Breda te ontstoppen? Dan bent u bij Van Terheijden Groep aan het juiste adres.

 

Ontstopping in Breda

Merkt u dat uw douche of toilet niet meer goed wegstroomt. Dan is het tijd om uw riolering te ontstoppen. Laat dit doen door een expert op het gebied van rioleringsproblemen. Wees voorzichtig met het gebruik van ontstopper. Dit kan namelijk gaten in uw riolering branden en is gevaarlijk voor het milieu. Ga dus liever niet zelf aan de slag met het ontstoppen van uw riolering in omgeving Breda. Wat kunt u wel doen?

✓ Riool verstopt? Bel 0164 202 626 om direct een afspraak in te plannen.
✓ Onze deskundige monteurs komen diezelfde dag nog naar Breda om uw riool te ontstoppen.
✓ Na de ontstopping wordt de riolering grondig gereinigd.
✓ Wij hebben veel vertrouwen in onze methode. Daarom krijgt u bij ons 2 maanden garantie.

Wij lossen uw verstopping op en zorgen er daarna voor dat uw riolering grondig gereinigd wordt. Hiermee verkleinen we de kans dat de verstopping terugkomt. Onze klanten ontvangen hier 2 maanden garantie op, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als de verstopping terugkomt. Op deze manier onderscheiden wij ons van andere rioleringsbedrijven. Wij gaan altijd voor de beste service!

 

Riool ontstoppen in Breda en omstreken

Voor het ontstoppen van uw riool in Breda is het verstandig om een specialist in te schakelen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij vele rioleringsproblemen  en wateroverlast weten op te lossen. Met geavanceerde apparatuur en klantgerichte instelling lossen wij ook uw verstopte tiolet of gootsteen op. Wij zijn gespecialiseerd in riooltechniek ook bij u in Breda.

Naast het ontstoppen van uw toilet, bad of douche zijn wij ook te bereiken voor de aanleg en renovatie, onderhoud en inspectie van uw riolering. Wij zorgen dat een verstopping geen kans maakt in uw woning. Vraag een offerte aan voor meer inzicht in de prijzen en mogelijkheden. 

 

Meer informatie

Uw riool ontstoppen in Breda? Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op om zo snel mogelijke  Onze medewerkers geven graag passend advies.

R

Snelle service

20+ jaar ervaring

Vanaf €82,08 excl. btw

i

Inclusief garantie

24 / 7 SERVICE

Woont u in de gemeente Breda en is uw riolering verstopt en heeft u hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wilt u niet wachten tot de volgende ochtend voordat uw riool ontstopt wordt. Voor deze klus kunt u Van Terheijden rioolservice inschakelen. Zij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen in Breda. Of dit nu bij u thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig.