OVER VAN

TERHEIJDEN

Kornee van Terheijden begon zijn rioolreinigingsbedrijf in 1999 vanuit een garagebox in Bergen op Zoom. Toen was dat alleen nog voor particulieren met een verstopte afvoer of toilet. Maar daarmee was hij wel een van de eerste gespecialiseerde rioolreinigingsbedrijven in de regio.

Horeca

VAN ONTSTOPPING TOT AANLEG

Vervolgens heeft hij met zijn Van Terheijden Rioleringsbeheer flink geïnvesteerd in moderne machines, hoogwaardige inspectie-apparatuur en in vakmensen. Hierdoor is Van Terheijden Rioleringsbeheer gegroeid tot de solide organisatie van nu. Het rioolreinigingsbedrijf kan alle denkbare rioleringsklussen aan, van ontstopping en inspectie tot reparatie en aanleg.

VOOR PARTICULIEREN, BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Door de ontwikkeling die Van Terheijden Rioleringsbeheer heeft doorgemaakt breidde hun klantenkring zich de afgelopen twintig jaar uit van particulieren naar bedrijven en instellingen, zoals horeca, kantoren, industrie, zorginstellingen, woningcorporaties en VVE’s.

DRIVE OM TE HELPEN

De medewerkers van Van Terheijden Rioleringsbeheer hebben één belangrijke eigenschap met elkaar gemeen: Ze hebben een enorme drive om mensen te helpen. Dat is waar het hen om gaat. Mensen die een acuut probleem met hun riolering hebben snel en adequaat helpen. Daarom is Van Terheijden ook onderdeel van het Collectief Eerlijk Riool Ontstoppen. 

Horeca
Horeca

TWEEDE GENERATIE

Sinds 2015 wordt Kornee door zijn zoon Stijn bijgestaan in de dagelijkse bedrijfsvoering. Hiermee blijft de bedrijfsfilosofie voor de komende decennia gewaarborgd. U kunt er dus op vertrouwen dat zij snelle en adequate hulp bij rioleringsproblemen blijven bieden.

Wilt u ook ontzorgd worden bij de aanleg, het onderhoud of calamiteitenservice voor uw riool? Neem contact met ons op voor een goed advies en vaste tarieven.