Rioolspecialist voor ontstopping Bergen op Zoom

Wilt u een ontstopping laten uitvoeren in omgeving Bergen op Zoom? Van Terheijden Groep is dé rioolspecialist. Wanneer u last heeft van een verstopping wilt u natuurlijk niet al te lang wachten. Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar! Kunt u de hulp van een echte expert gebruiken? Neem dan contact met ons op. Dan staan wij zo snel mogelijk bij u op de stoep.

Meld uw verstopping in Bergen op Zoom

Heeft u last van een verstopping in omgeving Bergen op Zoom? Van Terheijden is gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riolering. Met ruim 20 jaar ervaring pakken wij iedere klus deskundig aan. Wanneer u een verstopping deskundig én langdurig wilt ontstoppen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meld uw verstopping bij de eerste tekenen zodat uw probleem snel verholpen kan worden!

Onze werkwijze is al jaren effectief bij verstoppingsproblemen. Na het oplossen van de verstopping zorgen wij ervoor dat de afvoer gereinigd wordt om herhaling te voorkomen. Dankzij deze grondige ontstopping en reiniging van uw riolering is de kans op een terugkerende verstopping erg klein. Daarom bieden wij ook 2 maanden garantie. Dat is wat ons onderscheidt!

 

Ontstopping in Bergen op Zoom en omstreken

Onze werknemers staan 24/7 voor u klaar. Heeft u last van een verstopping in de omgeving Bergen op Zoom? Bel ons op en wij zijn snel ter plaatse.

Naast het ontstoppen van toiletten verhelpen wij ook andere soort ontstoppingen van de riolering van het bad, de douche of uw keuken. U kunt dus voor alle soorten verstoppingen bij ons terecht.

De afgelopen jaren zijn wij erg gegroeid, wat er tot heeft geleid dat wij naast ontstoppen ook voor u klaarstaan voor andere rioleringswerkzaamheden. Denk onder andere aan de inspectie, reparatie en aanleg en onderhoud van uw riolering. Hierdoor zijn wij uw specialist in ontstopping in Bergen op Zoom en omstreken.

 

Neem contact op

Heeft u een verstopping in omgeving Bergen op Zoom? Of heeft u vragen over het onderhoud van uw riolering? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

 

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

R

Snelle service

20+ jaar ervaring

Vanaf €82,08 excl. btw

i

Inclusief garantie

24 / 7 SERVICE

Woont u in Bergen op Zoom en is uw riolering verstopt en heeft u hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wilt u niet wachten tot de volgende ochtend voordat uw riool ontstopt wordt. Voor deze klus kunt u Van Terheijden rioolservice, onderdeel van de Van Terheijden die actief zijn in Gemeente Bergen op Zoom, inschakelen. Zij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Of dit nu bij u thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig.

ONZE DIENSTEN

VERSTOPPINGEN

INSPECTIE & ADVIES

AANLEG & RENOVATIE

ONDERHOUD & BEHEER

BEKIJK ALLE DIENSTEN