Ontstopping in Etten-Leur

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw verstopte riool in Etten-Leur? Van Terheijden Groep staat 24/7 voor u klaar om uw verstoppingsproblemen met uw toilet of douche op de lossen. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij dé specialist in ons vak. Gaat het om een spoedklus met bijvoorbeeld wateroverlast? Wij kunnen binnen 20 minuten bij u op de stoep staan! Neem contact met ons op om uw afspraak in te plannen.

Verstopt riool in Etten-Leur

Een verstopt riool is nooit fijn. Of het nu gaat om een borrelende gootsteen, een douchebak waarvan het water niet goed wegloopt of, in ergere gevallen, om wateroverlast en/of overstromingen. Geen zorgen; wij staan voor u klaar met onze kennis en een deskundige oplossing.

Plan uw afspraak voor ontstopping in Etten-Leur direct in. Wanneer het om een spoedklus gaat, komen wij diezelfde dag nog langs. Wij kunnen het ons voorstellen dat u liever niet wilt wachten tot de volgende ochtend voordat uw riool ontstopt wordt. Wees voorzichtig wanneer u zelf aan de slag gaat met ontstopper. Chemische ontstoppingsmiddelen zijn schadelijk voor het milieu en het kan gaten in de riool leidingen branden. Laat dit dus altijd aan een expert over. Wij pakken uw probleem deskundig aan met onze geavanceerde apparatuur. Hiermee verhelpen wij iedere verstopping in uw huis, van uw toilet tot uw douche. 

Naast de ontstopping in Etten-Leur zorgen wij ervoor dat de riolering ook grondig wordt gereinigd. Hiermee wordt het terugkeren van een verstopping verkleind. Bovendien ontvangt u 2 maanden garantie. Hier hoeft u zich dus geen zorgen meer om te maken.

 

Rioolontstopping in Etten-Leur en omstreken

Van Terheijden groep is gevestigd in Heerle, maar actief in heel West-Brabant. Ook voor het ontstoppen in Etten-Leur kunt u bij ons terecht. Bij ons bent u verzekerd van een professionele en specialistische aanpak.

We hebben flink geïnvesteerd in moderne machines, hoogwaardige inspectie-apparatuur en in vakmensen. Hierdoor verhelpen we niet alleen een verstopte riolering, maar dragen ook zorg voor de aanleg en renovatie, onderhoud en inspectie van uw riolering. Met deze totaaloplossing zorgen wij ervoor dat een ontstopping geen kans meer maakt in uw afvoer.

 

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Of heeft u last van een verstopping in uw woning in Etten-Leur? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder met passend advies.

R

Snelle service

20+ jaar ervaring

Vanaf €82,08 excl. btw

i

Inclusief garantie

24 / 7 SERVICE

Woont u in Etten-leur en is uw riolering verstopt en heeft u hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Wacht dan niet en bel direct! Van Terheijden rioolservice in Etten-Leur lost uw verstopte toilet of gootsteen snel op. Zij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Voor alle regels rondom riolering in gemeente Etten-Leur kunt u online meer informatie krijgen. Bij interesse in riool onderhoud of reparatie kunt u een offerte opvragen waarin wij de mogelijkheden aan u voorleggen. 

ONZE DIENSTEN

VERSTOPPINGEN

INSPECTIE & ADVIES

AANLEG & RENOVATIE

ONDERHOUD & BEHEER

BEKIJK ALLE DIENSTEN