Laat uw riool reinigen

Van Terheijden heeft al meer dan 20 jaar ervaring met riool beheer. Wilt u uw riool laten reinigen? Maak dan een afspraak!

riool reiniging

SPECIALIST IN RIOOL REINIGING

Wilt u uw riool of afvoer laten reinigen omdat u last heeft van een lekkage, stank of andere ongemakken? De specialisten van Van Terheijden staan voor u klaar. Wanneer u uw riolering en afvoerleidingen laat reinigen voorkomt u ernstige problemen. Naar reiniging regelen wij ook het riool beheer en de aanleg en de renovatie van uw afvoer.

 

Uw riool laten reinigen?

Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd uw riool te laten reinigen. Hiermee voorkomt u ernstige rioleringsproblemen die hoge kosten met zich mee brengen. De specialisten van Van Terheijden zorgen voor het reinigen van uw afvoerleidingen om verstopping en verkalking te voorkomen. Met onze riool onderhoud service bieden wij 2 maanden garantie op het terugkomen van rioleringsproblemen. Daar kunt u van op aan!

 

EEN PLAN OP MAAT

Naast het verhelpen van directe riool calamiteiten heeft Van Terheijden vele adressen in duurzaam rioolbeheer. Hierbij zorgen wij voor het regelmatig reinigen van uw afvoer en riool. We maken voor u een op maat gemaakt plan want iedere situatie is weer anders. De voordelen van periodiek onderhoud voor u op een rij:

  • Kans op panieksituaties minimaliseren door preventie.
  • Zekerheid van een schone riolering.
  • Geen urinesteen aanslag in de leiding.
  • Zekerheid dat de werkzaamheden jaarlijks uitgevoerd worden.
  • Vast bedrag per jaar voor de periodieke werkzaamheden.

CONTACT

Van Terheijden Rioleringsbeheer is u graag van dienst bij uw riool reiniging. Wij helpen zowel particulieren, bedrijven, scholen, zorginstellingen, (semi-)overheden en vastgoedbeheerders in Brabant en Zeeland, van Tilburg tot Goes.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

riool beheer