BRANCHE SPECIFIEKE OPLOSSINGEN

PARTICULIER

Is uw toilet of afvoer verstopt? Geen nood! Bij Van Terheijden ontstoppen wij uw toilet, afvoer of riool snel en doeltreffend voor een vast tarief. Vandaag gebeld is vandaag verholpen. Hebben wij het idee dat het gaat om een structureel probleem? Dan voeren wij graag een inspectie voor u uit. Wij staan altijd voor u klaar om te zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart.

VERSTOPPINGEN

Is uw toilet of riool verstopt? Geen nood, wij ontstoppen uw riool, wc of afvoer snel en doeltreffend voor een vast tarief!

Horeca

BEDRIJF & INDUSTRIE

De toiletten in uw kantoorpand, school of ziekenhuis worden veelvoudig gebruikt. Daarentegen worden ze wel minder vaak doorgespoeld dan een particulier toilet, waardoor er snel urinesteen of kalkaanslag in de toiletten ontstaat. Dit kan leiden tot verstoppingen. Bij Van Terheijden helpen wij u niet alleen bij het verwijderen van urinesteen of kalkaanslag, maar ook bij preventief onderhoud van uw riolering.  

HORECA

Wilt u vetafscheiders in uw horecazaak installeren en periodiek de vetput laten legen? Van Terheijden zorgt voor periodiek onderhoud van uw riolering en een goed functionerende vetafscheider. Vetafscheiders zijn in de horeca verplicht om vervuiling van oppervlaktewater te voorkomen. Wij helpen bij het leveren, installeren en legen van vetafscheiders en vetputten. Zo heeft u geen zorgen meer over de afvoer en kunt u zich concentreren op uw gasten.

Horeca

VERSTOPPINGEN

Wilt u geen gedoe met de afvoer, maar liever uw gasten bedienen? Wij zorgen voor een goed functionerende vetafscheider en periodiek onderhoud van uw riolering.

Bouw en installatie

BOUW & INSTALLATIE

Heeft u een aannemersbedrijf of bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van gebouwen? En zoekt u een installatiepartner voor het onderhoud of de aanleg van riolering? Kies dan voor dé rioleringsspecialist van Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Voorzie uw bezoekers van een goed functionerend rioleringsstelsel en een goedwerkend toilet. Loopt de riolering niet goed door of is deze zelfs verstopt? Wij lossen het probleem dezelfde dag nog op!

INSTELLINGEN & VVE

Een verstopte afvoer of toilet bij uw vereniging, school of appartementencomplex kan voor veel overlast zorgen. Wij zorgen dat u snel geholpen wordt en kijken direct naar de kwaliteit van uw rioleringsstelsel. Verstoppingen of wateroverlast voorkomen? Kies dan voor periodiek onderhoud van uw riolering en terrein. Van Terheijden Rioleringsbeheer is uw partner in alle rioleringswerkzaamheden. Wij denken met u mee en zorgen voor maatwerk.  

Instellingen en VVE

VERSTOPPINGEN

Is uw toilet of riool verstopt? Geen nood, wij ontstoppen uw riool, wc of afvoer snel en doeltreffend voor een vast tarief!