HORECA

Wilt u vetafscheiders in uw horecazaak installeren en periodiek de vetput laten legen? En wilt u geen gedoe meer met de afvoer, maar bent u liever bezig met de bediening van uw gasten? Wij zorgen voor periodiek rioolonderhoud en een goed functionerende vetafscheider.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

R

Snelle service

i

Met garantie

20+ jaar ervaring

35K klanten geholpen

Vanaf €82,08 excl. btw

VETPUT LEGEN HORECA

In horecabedrijven, maar ook in bedrijfsrestaurants en in de voedingsmiddelenindustrie zijn vetafscheiders verplicht. De vetputten waar de vetafscheiders op uitkomen dienen regelmatig geleegd, gereinigd en geïnspecteerd te worden. Neem contact met ons op voor het aanleggen, legen, reinigen of onderhouden van uw vetafscheider en vetput.

Horeca

VERSTOPPINGEN

Uw restaurant zit vol met gasten en het toilet werkt opeens niet meer… Een scenario waar u als horecaondernemer liever niet aan denkt. Een verstopt toilet is een probleem dat zo snel mogelijk verholpen moet worden. Ondanks dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn om uw verstoppingen te verhelpen, kunt u beter de toiletten goed onderhouden om de kans op verstoppingen te minimaliseren. Zo kunt u zich concentreren op uw gasten.

Heeft u een verstopping die verholpen moet worden of wilt u deze voorkomen door regelmatig onderhoud? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

PERIODIEK ONDERHOUD

Schakel Van Terheijden in bij een verstopt riool of laat regelmatig preventief onderhoud uitvoeren. Denk niet alleen aan het onderhoud van uw sanitair en rioleringsstelsel, maar ook aan het periodiek legen van de vetput in uw restaurant. Zo voorkomt u hinder en onnodig overlast in uw horecabedrijf. Wij ontzorgen u tegen vooraf afgesproken tarieven.

Bouw en installatie
Horeca

POMPTECHNIEK

Heeft u problemen met uw afvoer omdat deze niet op het juiste afschot naar het hoofdriool stroomt? Van Terheijden Rioolreinigingsbedrijf helpt u bij het aanleggen van een pompsysteem volgens de norm, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Vervolgens kunt u direct het onderhoud van deze pompen bespreken, zodat u zeker weet dat de kwaliteit wordt gewaarborgd!  

Lachende man zijn duim omhoog gebarend

CONTACT

Van Terheijden Rioleringsbeheer is u graag van dienst. Wij helpen zowel particulieren, bedrijven, scholen, zorginstellingen, (semi-)overheden en vastgoedbeheerders in Brabant en Zeeland, van Tilburg tot Goes.

Voor meer ingformatie kunt u altijd contact met ons opnemen!