Onze diensten

Verstoppingen

Inspectie & Advies

Aanleg & Renovatie

Onderhoud & Beheer

Pomptechniek

Zuigtechniek

Afscheiders

Terreinonderhoud

Mobiele toiletunits

Grondwerk

Verstoppingen

Borrelt uw gootsteen? Is uw afvoer verstopt?  Dreigt er een calamiteit of, erger nog, is die er al? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar, snelle service, betrouwbaar en met garantie. Wij verhelpen elke soort verstopping, of het nu van een toilet, keuken, bad, douche of wat anders is. Wij lossen uw calamiteit vandaag op, en voorkomen het probleem van morgen. 

Inspectie & Advies

Om calamiteiten te voorkomen, kan het raadzaam zijn het rioolstelsel regelmatig te inspecteren en onderhouden. Dat geldt zeker voor kantoren, fabrieken en instellingen zoals scholen en ziekenhuizen. Voorkomen is beter dan genezen! Wij maken met u een afspraak wanneer en hoe vaak wij het riool voor u preventief inspecteren. Desgewenst stellen we een onderhoudsplan voor u op. Heeft u geen idee hoe uw rioolstelsel eruit ziet of waar die zich bevindt? Dan brengen wij ook dat graag in kaart voor u. 

Aanleg & Renovatie

Elke bouw begint met de aanleg van riolering. Dat moet op deskundige wijze gebeuren, want eenmaal uit het zicht moet een rioolstelsel jarenlang probleemloos functioneren. Nieuwe rioleringen aanleggen is één van onze specialismen, gebaseerd op meer dan twintig jaar deskundigheid. Ook voor grondwerken zoals het bouwrijp maken van terreinen of gereedmaken voor oplevering kunt u bij ons terecht. Dat geldt ook voor overige graafwerkzaamheden.

Onderhoud & Beheer

Naast het verhelpen van directe riool calamiteiten heeft Van Terheijden vele adressen in duurzaam rioolbeheer. We maken voor u een op maat gemaakt plan want iedere situatie is weer anders. De voordelen van periodiek onderhoud voor u op een rij:

  • Kans op panieksituaties minimaliseren door preventie.
  • Zekerheid van een schone riolering.
  • Geen urinesteen in de leiding.
  • Zekerheid dat de werkzaamheden jaarlijks uitgevoerd worden.
  • Vast bedrag per jaar voor de periodieke werkzaamheden.

Pomptechniek

Een pompsysteem is nodig  als het riool niet op het juiste afschot naar het hoofdriool kan stromen. Onze vakmensen leggen deze pompsystemen aan volgens de norm, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Ook kunnen wij deze pompen ook onderhouden.

Zuigtechniek

Hier komt een samenvatting

Afscheiders

Hier komt een samenvatting

Terreinonderhoud

Hier komt een samenvatting

Mobiele toiletunits

Hier komt een samenvatting

Grondwerk

Hier komt een samenvatting