GRONDWERK

Schep met gele helm

GRONDWERKEN

Grondwerken laten verrichten? Van Terheijden helpt u bij het bouwrijp maken en afgraven van uw grond. Met onze grondverzetmachines (ook wel graafmachines) hebben wij de mogelijkheid om diverse soorten grondwerken uit te voeren. Moet er een gat gegraven worden in uw bouwkavel of wilt u gewoon een vijver aanleggen in uw tuin? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

GROND AFGRAVEN

Het afgraven van grond kan verschillende doeleinden hebben. Denk aan het afgraven van grond voor een fundering die gestort moet worden, het plaatsen van een ondergrondse tank of het uitgraven van een sleuf voor de fundering of rioolleiding. Wij beschikken over diverse soorten grondverzetmachines en kunnen deze veelzijdig inzetten. Moet er iets uitgegraven worden? Wij regelen het voor u!

Verstoppingen
Schep met gele helm

PARTICULIER

Een grondverzetmachine of graafmachine zetten we niet alleen in bij bouwprojecten. Ook wanneer u werkzaamheden in uw tuin of op uw privéterrein wilt verrichten, dan kunt u bij Van Terheijden terecht. Een reden om toch maar eens voor die vijver of dat zwembad te gaan!

CONTACT

Van Terheijden Rioleringsbeheer is u graag van dienst. Wij helpen zowel particulieren, bedrijven, scholen, zorginstellingen, (semi-)overheden en vastgoedbeheerders in Brabant en Zeeland, van Tilburg tot Goes.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bouw en installatie