TOILETUNIT HUREN

Schep met gele helm

TOILETUNIT HUREN?

Wilt u een toiletunit (ook wel mobiel toilet) huren? Van Terheijden helpt u bij het leveren, verhuren en legen van toiletunits voor zakelijk en particulier gebruik. Een bouwplaats zonder vast toilet? Een mobiel toilet biedt uitkomst voor uw medewerkers. Geeft u een feest bij u thuis? Dan is het niet altijd prettig dat iedereen naar uw vaste toilet gaat. Voor die gelegenheden leveren wij graag een toiletunit voor op uw privéterrein!   

IK HEB EEN MOBIEL TOILET NODIG!

Van Terheijden regelt de verhuur van toiletunits (mobiel toilet) van begin tot eind. Alle zorgen en onhandige planningen kunt u vergeten, want wij nemen alles van u over. U ondervindt dus alleen nog de voordelen van uw mobiel toilet! Neem contact met ons op en geef aan welke periode u één of meerdere mobiele toiletten nodig heeft. De prijs is altijd op aanvraag.

Verstoppingen
Horeca

CONTACT

Van Terheijden Rioleringsbeheer is u graag van dienst. Wij helpen zowel particulieren, bedrijven, scholen, zorginstellingen, (semi-)overheden en vastgoedbeheerders in Brabant en Zeeland, van Tilburg tot Goes.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!