Wij staan voor u klaar

Als u gasten in uw horecabedrijf heeft wilt u niet verrast worden door een verstopt riool. Daar moet u gewoon op kunnen vertrouwen. Is uw riolering toch verstopt? Bel dan onze 24/7 bereikbare calamiteitenservice en u kunt uw gasten weer snel bedienen.

 

Inspectie en reparatie van riolering

Als u problemen heeft met de afvoer van afvalwater uit uw keuken of van uw toiletten, dan kunnen wij voor u het probleem verhelpen en de oorzaak achterhalen. Met moderne inspectiemiddelen traceren wij breuken of scheuren in afvoerleidingen. Hierdoor kunnen we de oorzaak heel gericht aanpakken en de leiding repareren of vervangen zonder onnodig hak- en breekwerk.

Vetafscheider in horeca

In horecabedrijven, maar ook in bedrijfsrestaurants en in de voedingsmiddelenindustrie zijn vetafscheiders – of vetputten – verplicht. Deze dienen regelmatig geleegd, gereinigd en geïnspecteerd te worden. Neem contact met ons op voor het aanleggen, legen, reinigen of onderhouden van uw vetafscheider.

Periodiek onderhoud

U kunt ons inschakelen bij een verstopt riool, maar u kunt ons ook op regelmatige basis preventief onderhoud uit laten voeren. Zo voorkomt u problemen en hinder in uw horecabedrijf. Wij ontzorgen u tegen vooraf afgesproken tarieven.

 

Aanleg en renovatie van riolering

Naast het verhelpen van calamiteiten zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen of renoveren van riolering. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.