van_terheijden_logo_maps2

ons werkgebied

Bent u op zoek naar rioolservice in Galder?

Is uw riool of afvoer verstopt en woont u, of is uw bedrijf actief in de omgeving van Galder? Of heeft u last van wateroverlast of een overstroming als gevolg van een verstopte afvoer, kapotte leiding of hevige regenval? Voor dit soort calamiteiten wilt u natuurlijk meteen geholpen worden. Bel daarom de Van Terheijden groep uit Bergen op Zoom via het nummer 0164- 241246. Wij staan namelijk 365 dagen per jaar voor u klaar!

De Van Terheijden Groep doet aan 24/7 service. Wanneer er sprake is van een calamiteit die direct opgelost dient te worden om de schade zo veel mogelijk te beperken in de directe omgeving van Galder, kunt u dag en nacht contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons bereiken 0164-241246.

Het verhelpen van uw verstopping op afspraak is natuurlijk ook gewoon mogelijk. U kunt hier melding van maken via het contactformulier.

Riool verstopt

Woont u in Galder en is uw riolering verstopt en heeft u hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wilt u niet wachten tot de volgende ochtend voordat uw riool ontstopt wordt. Voor deze klus kunt u Van Terheijden rioolservice, onderdeel van de Van Terheijden Groep die actief zijn in Galder, inschakelen. Zij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Of dit nu bij u thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig.

Het kan zijn dat er voor het riool ontstoppen een plan van aanpak gemaakt moet worden voor herstel- en vervangingswerkzaamheden. Van Terheijden ontzorgt u compleet, omdat we over de juiste kennis beschikken veilig en betrouwbaar uit te voeren en uw riolering te ontstoppen. Ook voor een wc ontstoppen in de buurt van Galder kunt u 24/7 contact opnemen via het contactformulier. U ontvangt dan bovendien korting op uw factuur.

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom is het verstandig om preventief uw riool te laten inspecteren. Van Terheijden Rioolservice staat voor u klaar om een rioolinspectie uit te voeren en verstoppingen te voorkomen.

Calamiteitenservice

Wanneer er sprake is van een calamiteit, zoals een verstopte afvoer, een lekkende afvoer, een ondergelopen kelder door extreme regenval of verzakking van bestrating als gevolg hiervan en bent u woonachtig in de omgeving van Galder, dan is snel handelen noodzakelijk. U kunt daarom gebruik maken van de 24 uurs service van de Van Terheijden Groep. Een storm of brand komt altijd ongelegen en onverwacht en kan daarbij ook nog eens zorgen voor schade aan uw woning of bedrijfspand. Wateroverlast ten gevolge van een storm of verstopping kan zorgen voor waterschade met alle gevolgen van dien. Hierbij is snelheid geboden om de schade te kunnen beperken. Omdat wij in de omgeving van Galder actief zijn, kunnen wij snel handelen. Wij vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Daar staan we voor.

De Van Terheijden Groep staat voor u klaar om u te helpen bij calamiteiten en aanverwante dienstverlening in Galder. Daaronder verstaan we dus niet alleen rioolontstopping, maar ook rioolinspectie, aanleg, renovatie van toilet en badkamer en herbestraten na verzakking of aanleg van het riool. Uw calamiteit, is onze calamiteit. Wij staan voor u klaar en komen overal en altijd in de omgeving van Galder. Heeft u ons nodig? Bel: 0164-241246.

Heeft u niet zoveel haast, maar heeft u wel een vraag voor de Van Terheijden Groep? Bereik ons online via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen of meer informatie?

Rioolprobleem?

Wij staan voor u klaar

  • Snelle service
  • Met garantie
  • Meer dan 18 jaar ervaring
  • Meer dan 10.000 klanten geholpen
  • Vanaf € 99,-

Onze klanten zijn tevreden

beoordeling-4

Start typing and press Enter to search