Van Terheijden Groep BV Rioolservice Rioolprobleem

Rioolreinigen

Riolering inspecteren

Het riool inspecteren is de beste manier om de oorzaak van een rioolprobleem vast te stellen.
Tijdens een inspectie onderzoeken wij de riolering met geavanceerde apparatuur zoals camera’s, rookmachines en leidingdetectoren. U ontvangt een rapportage van het onderzoek, met beeldmateriaal en tekeningen.

camera-inspectie-riolering-tijdelijk

Oorzaak rioolprobleem vinden
Rioolinspecties zijn noodzakelijk wanneer u een verstopping heeft waarvan de oorzaak niet direct duidelijk is. De aard van de verstopping wordt dan getraceerd middels een rioolinspectie. Maar ook wanneer u een terugkerende rioolverstopping heeft of regelmatig last heeft van een rioolgeur, biedt een inspectie van het riool uitkomst in het definitief oplossen van uw rioolprobleem.

Snelle oplossing, geen overlast
Aan de hand van de overlast, een verstopping of rioolstank wordt er bekeken welke methode snel duidelijkheid biedt over het probleem van uw rioleringsstelsel. Hierbij maken wij gebruik van camera-inspectie en/of rookdetectie materieel. Door gebruik te maken van deze technieken kunnen wij u zo min mogelijk overlast laten ondervinden van onze werkzaamheden. Bovendien kan de aard van de rioleringsproblemen door middel van beide inspectie methoden nauwkeurig worden gedetecteerd, waardoor we u een snelle en effectieve oplossing kunnen bieden.

Zo inspecteren wij uw riolering
Een rioolinspectie voeren wij uit in twee delen;

  1. De inspectie van uw riolering (en reiniging, wanneer nodig)
  2. Rapporteren van beeldmateriaal en tekeningen.

Leidingdetectie
Wij kunnen met geavanceerde apparatuur uw rioolstelsel opnieuw in kaart brengen. Bijvoorbeeld om voor een verbouwing aan te geven of er verborgen leidingen in de grond zitten. Dit kan u achteraf veel onnodig breekwerk besparen. Met dezelfde techniek kunnen wij eventuele verzamelputten, Septic tanks en bezinkputten opsporen. Hierdoor kunt u onnodig graafwerk voorkomen.

Voor een rioolinspectie kunt u terecht bij Van Terheijden. Heeft u interesse of vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0164 241 246 of contact opnemen via het contactformulier.

Rioolprobleem?

Wij staan voor u klaar

  • Snelle service
  • Met garantie
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Meer dan 35.000 klanten geholpen
  • Vanaf € 82,08 excl. btw

Start typing and press Enter to search