Van Terheijden Groep BV Rioolservice Rioolprobleem

Rioolreinigen

Rioolreinigen

Is uw riolering verstopt? Borrelt het de gootsteen? In deze gevallen is het nodig uw riolering te ontstoppen en vervolgens te reinigen. Bij ons is iedereen aan het juiste adres! Wij verlenen service aan particulieren, bedrijven, scholen, zorginstellingen, (semi-)overheden en vastgoedbeheerders.

Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar, snelle service, betrouwbaar en met garantie.

''Wij lossen uw calamiteit vandaag op, en voorkomen het probleem van morgen!''

Zodra uw riolering verstopt zit is het nodig de betreffende afvoer te ontstoppen en vervolgens te reinigen. Met dit laatste onderscheidt Van Terheijden Riooltechniek zich. Wij zorgen dat uw afvoer niet alleen ontstopt is, ook wordt de leiding grondig gereinigd. Hiermee vermindert u de kans op een terugkerende verstopping!

Keert een verstopping wel herhalend terug? Ruikt u nare luchten uit het riool? Denk dan eens aan een inspectie in uw afvoerleidingen. Met de inspectiecamera kan de oorzaak van het probleem snel worden vastgesteld en zonder hak- of breekwerk, wel zo prettig.

Van Terheijden Riooltechniek is u graag van dienst. Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, en leveren rioolservice in heel West-Brabant en Zeeland. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen naar 0164 241 246 of contact opnemen via het contactformulier.

Onze diensten

Wij staan voor u klaar

  • Snelle service
  • Met garantie
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Meer dan 35.000 klanten geholpen
  • Vanaf € 82,08 excl. btw

Start typing and press Enter to search