Van Terheijden Groep BV Installatie en Rioolprobleem

Riool renovatie

Riool repareren of renoveren

Vakkundige riool reparatie
Wanneer uit een rioolinspectie blijkt dat uw rioleringsstelsel slijtage vertoont, beschadigingen heeft of dat er verzakkingen zijn, kan reparatie van uw riool noodzakelijk zijn. Wij vertellen u vooraf welke werkzaamheden nodig zijn om uw riool weer in goede conditie te brengen, hierbij leveren wij u dan ook een vrijblijvende offerte aan zodat u van te voren op de hoogte bent van de kosten.

Alle reparaties en rioolvernieuwingen worden bij ons uitgevoerd door ervaren vakmensen die uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige materialen. Bovendien ontvangt u garantie op onze werkzaamheden zodat u zeker weet dat uw riool reparatie vakkundig is uitgevoerd.

Direct riool repareren
In de meeste gevallen kunnen wij kleine reparaties aan uw riolering direct uitvoeren. Voor grote reparaties bespreken wij samen met u het plan van aanpak. Uiteraard zorgen wij er hierbij wel voor dat u in de tussentijd de riolering of afvoer kunt blijven gebruiken.

Voor alle soorten aanleg van het riool kunt u terecht bij Van Terheijden. Heeft u interesse of vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0164 241 246 of contact opnemen via het contactformulier.

Start typing and press Enter to search