Ontstopping in Rucphen

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst in Rucphen. Van Terheijden Groep staat graag voor u klaar. Met onze 24/7 service kunnen wij dezelfde dag nog bij u op locatie zijn om uw verstopping te verhelpen. Of het nu om een vieze afvoer, beschadigde of gescheurde leiding gaat; wij bieden een langdurige oplossing op maat.

Uw verstopping binnen 24 uur verholpen

Een verstopping is nooit fijn en wilt u meestal zo snel mogelijk verhelpen. Zeker als u te maken heeft met wateroverlast of een overstroming. Daarom is Van Terheijden Groep 24/7 bereikbaar voor het melden van verstoppingen. Wij komen diezelfde dag nog bij u langs voor de ontstopping in Rucphen. Hierbij verhelpen we niet alleen het probleem, maar zoeken we ook direct naar de oorzaak. Gaat het bijvoorbeeld om een vieze afvoer? Dan zorgen wij ook voor een grondige reiniging. Op die manier is de kans op een verstopping vele malen kleiner.

Ontstoppingsdienst in Rucphen inschakelen

Maak een melding van uw verstopping en wij komen zo snel mogelijk naar u toe voor de ontstopping in Rucphen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0113-204876 zodat u direct een afspraak kunt maken. Het is ook mogelijk om uw verstopping online te melden. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen. Kunnen wij u als ontstoppingsdienst in Rucphen helpen? Neem dan contact op.

R

Snelle service

20+ jaar ervaring

Vanaf €82,08 excl. btw

i

Inclusief garantie

24 / 7 SERVICE

Woont u in Rucphen en is uw riolering verstopt en heeft u hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wilt u niet wachten tot de volgende ochtend voordat uw riool ontstopt wordt. Voor deze klus kunt u Van Terheijden rioolservice, onderdeel van de Van Terheijden die actief zijn in Rucphen, inschakelen. Zij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Of dit nu bij u thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig.

ONZE DIENSTEN

VERSTOPPINGEN

INSPECTIE & ADVIES

AANLEG & RENOVATIE

ONDERHOUD & BEHEER

BEKIJK ALLE DIENSTEN