Ontstopping in Rucphen

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst in Rucphen. Van Terheijden Groep staat met hun jarenlange kennis graag voor u klaar. Met onze 24/7 rioolservice kunnen wij dezelfde dag nog bij u op locatie zijn om de verstopping van uw toilet of douche te verhelpen. Of het nu om een vieze afvoer, beschadigde of gescheurde leiding gaat of een dichte gootsteen; wij bieden een langdurige oplossing op maat.

Uw verstopping binnen 24 uur verholpen

Een verstopping van uw douche of toilet is nooit fijn en wilt u meestal zo snel mogelijk verhelpen. Zeker als u te maken heeft met wateroverlast of een overstroming. Daarom is Van Terheijden Groep 24/7 bereikbaar voor het melden van verstoppingen. Wij komen diezelfde dag nog bij u langs voor de ontstopping in Rucphen. Hierbij verhelpen we niet alleen het probleem, maar zoeken we ook direct naar de oorzaak. Gaat het bijvoorbeeld om een vieze afvoer? Dan zorgen wij ook voor een grondige reiniging. Op die manier is de kans op een verstopping van uw riolering vele malen kleiner.

 

Specialist in rioolontstopping

Laat een ontstopping van uw riolering in omgeving Ruchpen over aan een gespecialiseerd bedrijf. Wees voorzichtig wanneer u zelf uw wc wilt ontstoppen. U kunt het probleem namelijk erger maken.Ga vooral zelf niet met ontstopper aan de slag! Dit is schadelijk voor het milieu en kan gaten in uw riool leidingen branden. Raadpleeg daarom bij de eerste tekenen van een verstopping een rioolspecialist. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennis met verschillende rioleringsproblemen.

 

Ontstoppingsdienst in Rucphen inschakelen

Als ontstoppingsdienst zijn wij onder andere beschikbaar in Rucphen en omgeving voor het ontstoppen van uw riolering. Door onze centrale ligging in Heerle zijn wij overal snel ter plaatse. Ideaal wanneer u direct hulp nodig heeft.

Maak een melding van uw verstopping in het toilet en wij komen zo snel mogelijk naar u toe voor de ontstopping in Rucphen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0113-204876 zodat u direct een afspraak kunt maken. Het is ook mogelijk om uw verstopping online te melden. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen. Kunnen wij u helpen bij wateroverlast? Neem ook dan contact op.

R

Snelle service

20+ jaar ervaring

Vanaf €82,08 excl. btw

i

Inclusief garantie

24 / 7 SERVICE

Woont u in Rucphen en is uw riolering verstopt en heeft u hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wilt u niet wachten tot de volgende ochtend voordat uw riool ontstopt wordt. Voor deze klus kunt u Van Terheijden rioolservice, onderdeel van de Van Terheijden die actief zijn in Rucphen, inschakelen. Zij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte toilet of gootsteen te ontstoppen. Of dit nu bij u thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig. Raadpleeg voor meer informatie gemeente Rucphen over bepaalde regels die gelden rondom het oplossen van uw verstopping. 

ONZE DIENSTEN

VERSTOPPINGEN

INSPECTIE & ADVIES

AANLEG & RENOVATIE

ONDERHOUD & BEHEER

BEKIJK ALLE DIENSTEN