Ontstoppingsdienst Klundert

Heeft u last van een verstopping? En bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst in Klundert? De rioolspecialisten van Van Terheijden groep staan voor u klaar. Met jarenlange ervaring lossen wij ieder rioolprobleem op!

Ontstopping afvoer in Klundert

Van Terheijden groep is de rioolspecialist in omgeving Klundert en zorgt voor de ontstopping van uw afvoer. Na het oplossen van de verstopping zorgen onze specialisten voor een grondige reiniging van de leidingen zodat de kans op herhaling minimaal is. Bij ons ontvangt u twee maanden garantie na de service. Hiermee onderscheiden wij ons van andere rioleringsbedrijven in de regio.

De rioolspecialist in uw regio

Met ruim 20 jaar ervaring is Van Terheijden groep uitgegroeid tot dé rioolspecialist in uw regio. Naast het oplossen van verstoppingsproblemen dragen wij ook zorg voor het onderhoud van uw riolering. Dit doen wij aan de hand van inspecties, renovaties en beheer. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen bij de aanleg van uw riolering. Woont u in de omgeving Klundert en heb je een ontstoppingsdienst nodig? Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze ontstoppingsdienst in regio Klundert? Of heeft u hulp nodig bij een ontstopping? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder!

R

Snelle service

20+ jaar ervaring

Vanaf €82,08 excl. btw

i

Inclusief garantie

24 / 7 SERVICE

Woont u in Klundert en is uw riolering verstopt en heeft u hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wilt u niet wachten tot de volgende ochtend voordat uw riool ontstopt wordt. Voor deze klus kunt u Van Terheijden rioolservice, onderdeel van de Van Terheijden die actief zijn in Klundert, inschakelen. Zij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Of dit nu bij u thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig.

ONZE DIENSTEN

VERSTOPPINGEN

INSPECTIE & ADVIES

AANLEG & RENOVATIE

ONDERHOUD & BEHEER

BEKIJK ALLE DIENSTEN