Riool ontstoppen in Goes

Heeft u last van een verstopping in Goes? Van Terheijden Groep komt naar u toe! Al meer dan 20 jaar zijn wij hét bedrijf dat u inschakelt voor het ontstoppen van het riool. Of het nu om een verstopping in de keuken, badkamer of toilet gaat: wij helpen u snel, deskundig en met garantie.

24/7 SERVICE

Wanneer uw riool verstopt zit, wilt u niet tot de volgende dag wachten met ontstoppen. Voor deze klus kunt u Van Terheijden rioolservice, onderdeel van de Van Terheijden die actief zijn in Goes, inschakelen. Wij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Of dit nu bij u thuis of op het bedrijfsterrein in Goes is, wij staan voor u klaar.

Specialistische aanpak

Wij komen niet alleen bij u in Goes langs om uw riool te ontstoppen, maar kijken ook altijd verder dan de verstopping. Op deze manier kunnen wij u een garantie bieden dat het probleem niet binnen een korte tijd weer terugkeert.

Veelvoorkomende oorzaken van verstoppingen zijn:

  • Beschadigde leidingen
  • Gescheurde leidingen
  • Een vieze afvoer

Wanneer de verstopping door een vieze afvoer komt, zullen wij de afvoer grondig reinigen nadat de verstopping is verholpen. Hiermee verminderen we kans op een terugkerende verstopping. Dat is wat Van Terheijden Groep onderscheidt!

Verstopping in Goes verhelpen?

Wilt u uw riool laten ontstoppen in Goes? Onze deskundige rioolspecialisten staan 24/7 voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 0113-204876 of meld je verstopping online. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen.

R

Snelle service

20+ jaar ervaring

Vanaf €82,08 excl. btw

i

Inclusief garantie

Rioolservice

Woont u in Goes en is uw riolering verstopt en heeft u hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wilt u niet wachten tot de volgende ochtend voordat uw riool ontstopt wordt. Voor deze klus kunt u Van Terheijden rioolservice, onderdeel van de Van Terheijden die actief zijn in Goes, inschakelen. Zij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Of dit nu bij u thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig.