Ontstopping Drimmelen

Heeft u last van een verstopping? Neem contact op met Van Terheijden Groep voor ontstopping in Drimmelen. Wij hebben jarenlange ervaring als ontstoppingsdienst en kunnen u dus snel en deskundig van dienst zijn. Bij Van Terheijden Groep garanderen we een langdurige oplossing van uw verstoppingsprobleem. Daar kunt u vanuit gaan!

Uw rioolspecialist

Naast het oplossen van de ontstopping in uw riool in Drimmelen staan wij klaar voor alle zaken rondom uw riool. Als dé rioolspecialist in de regio dragen wij zorg voor uw hele riolering. Van onderhoud tot aanleg. Met onze moderne machines en hoogwaardige apparatuur zorgen onze vakmensen ervoor dat al uw rioleringsproblemen worden opgelost en ook wegblijven. Hierbij bieden wij een garantie van twee maanden, wat ons onderscheid van andere riooldiensten in uw omgeving.

Onze ontstoppingsdienst in Drimmelen lost uw rioleringsproblemen op en voert daarna een inspectie uit om het terugkomen van de verstopping te voorkomen. U kunt ons voor alle problemen rondom uw riool of afvoer inschakelen. Onze medewerkers hebben namelijk een enorme drive om mensen te helpen.

Uw ontstoppingsdienst in Drimmelen

Merkt u dat uw wc verstopt raakt, of dat het water in uw afvoer minder goed wegloopt? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping. De ontstoppingsdienst in Drimmelen van Van Terheijden Groep helpt u graag. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u van professioneel advies en bieden we een deskundige oplossing. Wilt u met spoed een ontstopping in Drimmelen verhelpen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0164-202 629. Onze rioolspecialisten komen graag naar u toe met een oplossing op maat.

 

R

Snelle service

20+ jaar ervaring

Vanaf €82,08 excl. btw

i

Inclusief garantie

24 / 7 SERVICE

Woont u in Drimmelen en is uw riolering verstopt en heeft u hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wilt u niet wachten tot de volgende ochtend voordat uw riool ontstopt wordt. Voor deze klus kunt u Van Terheijden rioolservice, onderdeel van de Van Terheijden die actief zijn in Drimmelen, inschakelen. Zij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Of dit nu bij u thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig.

ONZE DIENSTEN

VERSTOPPINGEN

INSPECTIE & ADVIES

AANLEG & RENOVATIE

ONDERHOUD & BEHEER

BEKIJK ALLE DIENSTEN