Riool ontstoppen Dongen

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst die uw riool kan ontstoppen in Dongen? Van Terheijden Groep staat voor u klaar met een 24/7 service. Waar en wanneer u de verstopping ook ontdekt: onze rioolspecialisten komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen. U bent niet alleen snel van uw verstopping af, maar ook langdurig. Dat is één van de garanties die Van Terheijden Groep u kan bieden.

Riool ontstoppen omgeving Dongen

Wij komen niet alleen uw riool in Dongen snel en deskundig ontstoppen, maar zorgen er ook voor dat de kans op een nieuwe verstopping wordt verkleind. Dit doen we met een grondige reiniging met geavanceerde apparatuur. Hiermee krijgt u twee maanden garantie dat de verstopping niet terugkeert.

U kunt ons niet alleen als ontstoppingsdienst in Dongen inschakelen, maar ook voor de renovatie of vervanging van uw riolering. Hierdoor zijn wij een echte allround rioolspecialist die u altijd kunt inschakelen als u problemen heeft met uw riolering.

Uw ontstoppingsdienst in Dongen

Of het nu om een borrelende kraan, een verstopt riool of zelfs een overstroming gaat: wij staan voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u snel en deskundig van dienst zijn. Heeft u dus met spoed een ontstoppingsdienst nodig die uw riool kan ontstoppen in Dongen? Neem dan telefonisch contact op via 0164-202 629. Onze rioolspecialisten komen graag naar u toe met een oplossing op maat.

R

Snelle service

20+ jaar ervaring

Vanaf €82,08 excl. btw

i

Inclusief garantie

24 / 7 SERVICE

Woont u in Dongen en is uw riolering verstopt en heeft u hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wilt u niet wachten tot de volgende ochtend voordat uw riool ontstopt wordt. Voor deze klus kunt u Van Terheijden rioolservice, onderdeel van de Van Terheijden die actief zijn in Dongen, inschakelen. Zij staan 24/7 voor u klaar met de meest geavanceerde apparatuur en een klantgerichte instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Of dit nu bij u thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig.

ONZE DIENSTEN

VERSTOPPINGEN

INSPECTIE & ADVIES

AANLEG & RENOVATIE

ONDERHOUD & BEHEER

BEKIJK ALLE DIENSTEN