INSTELLINGEN & VVE

Rioolonderhoud voor instellingen en VvE. Wilt u bezoekers of bewoners behoeden voor problemen met de riolering? Kies dan voor periodiek rioolonderhoud en houd hen tevreden. Wij denken met u mee en zorgen voor maatwerk. 

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

R

Snelle service

i

Met garantie

20+ jaar ervaring

35K klanten geholpen

Vanaf €82,08 excl. btw

RIOOLONDERHOUD
INSTELLINGEN & VVE

Een verstopte afvoer of toilet bij uw vereniging, school of appartementencomplex is uitermate vervelend en komt natuurlijk nooit goed uit. Als beheerder van het pand of VvE is het uw taak om te zorgen dat het rioleringsstelsel altijd werkt. Wanneer u het uit handen geeft aan Van Terheijden, heeft u hier geen omkijken meer naar. Heeft u een verstopping en wilt u snel geholpen worden? Bel dan onze 24/7 bereikbare calamiteitenservice. Wij verhelpen de verstopping snel en doeltreffend.

PERIODIEK ONDERHOUD

Natuurlijk hoeft het niet tot een verstopping te komen. U kunt namelijk ook kiezen voor preventief rioolonderhoud voor uw instelling of VvE op regelmatige basis en tegen afgesproken tarieven. Met een doordacht beheersplan voor de riolering in gebouwen en op het buitenterrein voorkomt u problemen met de riolering en staat u niet ineens voor onverwachtse kosten. Neem contact met ons op voor rioolonderhoud voor uw instelling of VvE volgens een doordacht plan.

Horeca

RIOLERING INSPECTEREN EN

REPAREREN

Als blijkt dat de afvoer of riolering ergens defect is, dan kunnen wij de oorzaak achterhalen en oplossen. Met hoogwaardige apparatuur sporen we scheuren of breuken in de leidingen op, waarna we heel gericht de leiding kunnen repareren of vervangen.

VERSTOPPINGEN

De afvoeren en toiletten in uw gebouw worden intensief gebruikt. U moet er daarom niet aan denken dat hier een verstopping ontstaat. Mocht het toch voorkomen, dan wilt u natuurlijk dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost! Zo houdt u bovendien uw bezoekers tevreden. Van Terheijden Rioleringsbeheer is 24/7 bereikbaar en lost het probleem diezelfde dag nog op. Zo heeft u zo min mogelijk oponthoud.

Bouw en installatie
Horeca

POMPTECHNIEK

Stroomt het riool van uw vereniging, school of appartementencomplex niet op het juiste afschot naar het hoofdriool? Van Terheijden helpt bij aanleggen van een pompsysteem volgens de norm, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Na het aanleggen van deze pompsystemen nemen wij ook het rioolonderhoud van uw over. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

TERREINONDERHOUD

Door rioolonderhoud voor instellingen en VvE te laten plegen aan uw terrein, voorkomt u verstoppingen en problemen met uw riolering. Op basis van het gebouw, de aantal bezoekers en de kwaliteit van de riolering, maken wij een op maat gemaakt plan voor het onderhoud van uw riolering. Heeft u een groot bedrijfsterrein? Schakel ons dan ook in voor het rioolonderhoud van de buitenputten en straatkolken van uw parkeer- of bedrijfsterrein. Zo overkomt u overlast van water en is uw bedrijfsterrein altijd goed bereikbaar. Wij geven u zelfs een seintje wanneer het onderhoud weer nodig is, zodat u dit geheel uit handen kan geven. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Bouw en installatie