Inspectie & Advies

Inspectie

Om calamiteiten te voorkomen, kan het raadzaam zijn het rioolstelsel regelmatig te inspecteren en onderhouden. Dat geldt zeker voor kantoren, fabrieken en instellingen zoals scholen en ziekenhuizen. Voorkomen is beter dan genezen! Wij maken met u een afspraak wanneer en hoe vaak wij het riool voor u preventief inspecteren. Desgewenst stellen we een onderhoudsplan voor u op. Heeft u geen idee hoe uw rioolstelsel eruit ziet of waar die zich bevindt? Dan brengen wij ook dat graag in kaart voor u. 

Camera inspectie

Keert een verstopping bij herhaling terug? Ruikt u steeds een nare lucht uit het riool? Soms is het probleem verborgen, zit er een per ongeluk doorgespoeld voorwerp in de weg, is de leiding geknikt, geknapt of groeien er wortels in. Met een camera inspectie kunnen we de oorzaak van het probleem snel vaststellen, zonder hak- of breekwerk, wel zo prettig! Desgewenst maken we eerst een plan van aanpak voor u, mét offerte. 

 

Verzekeringsrapport

Schadekosten zijn nooit prettig. Na afloop van de werkzaamheden stellen we desgewenst ook een rapport op voor uw verzekering.

 

Contact

Van Terheijden Rioleringsbeheer is u graag van dienst. Wij helpen zowel particulieren, bedrijven, scholen, zorginstellingen, (semi-)overheden en vastgoedbeheerders in Brabant en Zeeland, van Tilburg tot Goes.  

 

Bel voor meer informatie of een afspraak  naar 0164 241 246 of neem contact op via het contactformulier.