BOUW & INSTALLATIE

Riolering aanleggen voor nieuwbouw? Van Terheijden Rioleringsbeheer is uw installatiepartner voor de aanleg of het onderhoud van riolering. Wanneer u een aannemersbedrijf heeft of verantwoordelijk bent voor het onderhoud van gebouwen, dan weet u dat goed personeel schaars is. Wij nemen daarom graag al uw rioleringswerkzaamheden uit handen.  

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

R

Snelle service

i

Met garantie

20+ jaar ervaring

35K klanten geholpen

Vanaf €82,08 excl. btw

RIOLERING AANLEGGEN NIEUWBOUW

Bij nieuwbouw is de fundering het allerbelangrijkst. Het begint bij een goede basis. Wij helpen daarom graag met die basis: het aanleggen van riolering voor nieuwbouw. Heeft u plannen om een woning of pand te bouwen? Dan begint het bij het rioleringsstelsel. Achteraf de grond weer opengraven voor het riool niet wenselijk is. De riolering aanleggen moet in één keer gebeuren, zodat hij nog jarenlang probleemloos kan functioneren. Bent u bezig met een verbouwing en is het huidige rioleringsstelsel verouderd? Wij nemen graag de renovering van het rioleringsstelsel over. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Horeca

DE RIOLERING VERSTOPT?

Riolering moet gewoon goed functioneren, daar moeten gebruikers op kunnen vertrouwen. Toch is dit helaas niet altijd het geval. Er is niets vervelender dan het zoeken van een alternatief toilet, wanneer er hoge nood is. Zeker wanneer uw personeel in een bouwkeet aan het werk is. Loopt de riolering niet goed door of is deze zelfs verstopt? Bel dan onze 24/7 bereikbare calamiteitenservice. Wij lossen het snel en adequaat voor u op.

INSPECTIE & ADVIES

Van Terheijden Rioleringsbeheer inspecteert graag voor u het rioleringsstelsel om de huidige kwaliteit vast te stellen voordat u verdergaat met bouwen. Zijn er tekenen dat het rioleringsstelsel niet meer goed werkt? Dan raden wij aan om de inspectie vroegtijdig uit te voeren. Aan de hand van deze inspectie zien wij precies wat er aan de hand is en brengen wij advies uit voor het herstel van uw riolering.  

Bouw en installatie
Horeca

MOBIELE TOILETTEN

Ook op de bouwplaats moeten uw mensen de beschikking hebben over een toilet. Daarom bieden wij speciaal voor aannemers mobiele toiletten voor op de bouwplaats. Wij leveren, verhuren en legen het toilet. U hoeft zelf dus bijna niks meer te doen! Zo maken uw medewerkers ook tijdens bouwwerkzaamheden altijd gebruik van een fris en schoon toilet.