BEDRIJF & INDUSTRIE

Wilt u urinesteen of kalkaanslag verwijderen uit de toiletten van uw kantoorpand, school of ziekenhuis? Of is er misschien een verstopping waardoor uw bezoekers een toilet minder kunnen gebruiken? Van Terheijden Rioleringsbeheer helpt bij het onderhoud en oplossen van rioleringsproblemen voor bedrijf en industrie.  

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

R

Snelle service

i

Met garantie

20+ jaar ervaring

35K klanten geholpen

Vanaf €82,08 excl. btw

URINESTEEN OF KALKAANSLAG VERWIJDEREN

Bij grotere panden is urinesteen of kalkaanslag in de toiletten een veelvoorkomend probleem omdat er meestal te weinig wordt doorgespoeld. Hierdoor kan er kalkaanslag vanuit de urine ontstaan. Wanneer u dit niet goed aanpakt, kan dit zorgen voor zware overlast door verstopping. Daarom is het belangrijk dat u tijdig de urinesteen of kalkaanslag laat verwijderen. Regelmatig onderhoud is voordeliger dan een verstopping oplossen. Afhankelijk van het gebruik van uw toiletten in uw bedrijf of industrie maken wij een op maat gemaakte offerte. 

Horeca

VERSTOPPINGEN

Wanneer er een verstopping is in het toilet van uw kantoorpand, zorginstelling, school of ziekenhuis, dan heeft u direct veel overlast. Zorg daarom regelmatig voor preventief onderhoud om de kans op problemen te minimaliseren en overlast te voorkomen. Laat de toiletten periodiek doorspoelen en laat de leidingen nakijken. Het voorkomt verstoppingen en garandeert een werkend toilet!

PERIODIEK ONDERHOUD

Het liefst wilt u bovenstaande problemen natuurlijk voorkomen. Kies er daarom voor om periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Wij maken voor u een maatwerk onderhoudsplan. Hierin kijken wij ook nauwkeurig naar het soort pand, de hoeveelheid bezoekers en de tijden dat het pand in gebruik is. Zo zorgen wij ervoor dat het onderhoud aan uw bedrijf of industrie aansluit op de vraag en dat u zo min mogelijk hinder ervaart. Zit uw school middenin een examenperiode? Dan zorgen wij uiteraard dat het onderhoud vóór deze periode ingepland wordt! Van Terheijden Rioleringsbeheer vindt het belangrijk om mee te denken met de opdrachtgever, zodat u zo veel mogelijk uit handen kunt geven. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.  

Bouw en installatie
Horeca

BUITENPUTTEN ONDERHOUDEN OF LEEGZUIGEN

Staat uw bedrijfsterrein vol met het water, omdat het water in de buitenputten niet goed wegloopt? Dan kunnen wij de putten voor u leegzuigen met één van onze vacuümwagens. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Laat ons regelmatig langskomen voor het legen en onderhouden van de buitenputten, om waterschade of overlast te voorkomen.

AANLEGGEN EN RENOVEREN VAN RIOLERING

Naast het verhelpen van calamiteiten zijn wij ook sterk in de aanleg of renovatie van riolering. Moet er een nieuw rioleringsstelsel gelegd worden of moet de huidige vervangen worden? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Bouw en installatie