AFSCHEIDERS

Onderhoud

OLIE-, BENZINE- EN VETAFSCHEIDERS

Heeft u een bedrijf of terrein dat werkt met olie, benzine of vet? Dan is het verplicht om gebruik te maken van een olie-, benzine of vetafscheider om vervuiling van oppervlaktewater tegen te gaan. Denk aan het vet in uw restaurant of aan de olie en benzine van uw garagebedrijf, wasstraat, tankstation of parkeerplaats. Van Terheijden levert en installeert zowel vetafscheiders als olie- en benzine afscheiders (OBAS). Wilt u regelmatig onderhoud? Dan helpen wij ook bij het legen van de afscheiders, zodat de afvalstoffen veilig en secuur worden opgehaald en afgevoerd.

VETAFSCHEIDER VOOR DE HORECA

Met een eigen horecazaak heeft u dagelijks te maken met vet en ander restafval. Het installeren van een vetafscheider in uw keuken zorgt ervoor dat het vet automatisch opgeslagen wordt in een tank, waar het vet gescheiden wordt van water. Hierdoor kunnen wij het vet gemakkelijk afzuigen en afvoeren naar de desbetreffende afvalverwerker. Heeft u een nieuwe vetafscheider nodig? Dan kunnen we deze natuurlijk ook voor u vervangen!

Verstoppingen
Horeca

VETPUT OF BETONPUT LEGEN

Van Terheijden levert, plaatst en onderhoudt olie- en benzineafscheiders en vetafscheiders. Is uw betonput of vetput vol? Dan legen wij deze met behulp van onze vacuümwagens. Wij komen regelmatig bij u langs om uw betonput of vetput te legen en de staat van de afscheiders te controleren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Van Terheijden Rioleringsbeheer is u graag van dienst. Wij helpen zowel particulieren, bedrijven, scholen, zorginstellingen, (semi-)overheden en vastgoedbeheerders in Brabant en Zeeland, van Tilburg tot Goes.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bouw en installatie