Van Terheijden Groep BV Rioolservice Rioolprobleem

Rioolservice

Riool aanleggen

Aanleg ontlastput
Een ontlastput zit in of onder aan de regenpijp. Het lijkt op een schrobputje Als het afval- en regenwater samen door één buis naar het openbare riool stromen, moét de regenpijp een ontlastput hebben.

Zonder ontlastput kunnen regen- en afvalwater namelijk via het toilet bij u in huis komen. Bijvoorbeeld als uw aansluiting verstopt is. Of als het openbare riool bij hevige regen niet al het water kan verwerken.

Heeft u geen ontlastput? Vraag het aan onze medewerkers

Aanleg ontstoppingsstuk
Voor alle rioolproblemen tussen uw huis en dit ontstoppingsstuk is de huiseigenaar of bewoner verantwoordelijk. In het ontstoppingsstuk is goed te zien waar een eventuele verstopping zit. Dit nieuwe ontstoppingsstuk laat zien waar de grens ligt. Staat het vol water, dan zit het probleem naar het openbare riool. Is het droog, dan zit er waarschijnlijk een verstopping in of rond uw huis. Hiermee kunt ook de verstopping makelijker verhelpen.

Heeft u geen ontstoppingsstuk? Vraag het aan onze medewerkers.

Riool aanleggen

Voor alle soorten aanleg van het riool kunt u terecht bij Van Terheijden. Heeft u interesse of vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0164 241 246 of contact opnemen via het contactformulier.

aanleg-riolering-tijdelijk

Rioolprobleem?

Wij staan voor u klaar

  • Snelle service
  • Met garantie
  • Meer dan 19 jaar ervaring
  • Meer dan 13.000 klanten geholpen
  • Vanaf € 82,08 excl. btw

Start typing and press Enter to search