Van Terheijden Groep BV Installatie en Rioolprobleem

Onderhoud

Schadeherstel na lekkage, storm, brand of inbraak

Schade aan uw woning of bedrijfspand is al vervelend genoeg. Wij vinden het daarom belangrijk dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld, en ontzorgen u daarbij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Waterschade

Behalve lekkage zorgt onzichtbare waterschade ook voor lelijke vochtplekken, schimmel en een onaangename lucht? Vaak is de oorzaak niet direct aanwijsbaar en dient er een inspectie plaats te vinden die de oorzaak aan het licht brengt. Wij voeren deze inspectie vakkundig uit en repareren direct nadat we u vooraf inzicht in de kosten hebben gegeven. Met 1 telefoontje lossen we uw probleem snel en vakkundig op.

Brandschade

Heeft u een brand gehad in uw woning of bedrijfspand? Brandschade heeft een enorme impact. Vaak is het interieur en zijn uw persoonlijke bezittingen zwaar beschadigd door roet, water blusresten.  Het is hoe dan ook een erg vervelende gebeurtenis. Het is van belang dat het opruimen zo vakkundig mogelijk plaatsvindt waar de focus ligt op behoud en herstel. Dat is werk wat alleen aan  gespecialiseerde en erkende bedrijven overgelaten kan worden. De van Terheijden groep beschikt over de juist opgeleide mensen. Neem daarom contact met ons op zodat onze vakmensen uw woning  of bedrijfspand z.s.m. kunnen herstellen.

Schadeherstel? Van Terheijden staat voor u klaar!
Elke woning of bedrijf loopt kans op schade door storm, wateroverlast, brand of inbraak. Calamiteit? Wij lossen het op! We starten met eerste noodhulp om eventuele risico’s en verder verlies te voorkomen. Daarna volgt het traject van reinigen, reconditioneren, en herstellen.

Wij nemen u alle zorg uit handen
Met ervaren werknemers en service hoog in het vaandel helpen we u snel en vakkundig met schadeherstel. Wij zijn uw aanspreekpunt en dragen zorg voor het coördineren, adviseren en het snel en goed uitvoeren van de herstelwerkzaamheden.

Heeft u interesse in schadeherstel? U kunt ons telefonisch bereiken via 0164 241 246 of contact met ons opnemen via het contactformulier.

Vragen of meer informatie?

Wij staan voor u klaar

  • Snelle service
  • Met garantie
  • Meer dan 19 jaar ervaring
  • Meer dan 13.000 klanten geholpen
  • Vanaf € 82,08 excl. btw

Start typing and press Enter to search