Van Terheijden Groep BV Installatie en Rioolprobleem

Onderhoud

Schadeherstel

Schade aan uw woning of bedrijfspand is al vervelend genoeg. Wij vinden het daarom belangrijk dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld, en ontzorgen u daarbij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Schadeherstel na lekkage

Schade aan uw woning of bedrijfspand is al vervelend genoeg. Wij vinden het daarom belangrijk dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld, en ontzorgen u daarbij.

Waterschade

Behalve lekkage zorgt onzichtbare waterschade ook voor lelijke vochtplekken, schimmel en een onaangename lucht? Vaak is de oorzaak niet direct aanwijsbaar en dient er een inspectie plaats te vinden die de oorzaak aan het licht brengt. Wij voeren deze inspectie vakkundig uit en repareren direct nadat we u vooraf inzicht in de kosten hebben gegeven. Met 1 telefoontje lossen we uw probleem snel en vakkundig op.

Schadeherstel? Van Terheijden staat voor u klaar!
Elke woning of bedrijf loopt kans op schade door storm, wateroverlast, brand of inbraak. Calamiteit? Wij lossen het op! We starten met eerste noodhulp om eventuele risico’s en verder verlies te voorkomen. Daarna volgt het traject van reinigen, reconditioneren, en herstellen.

Wij nemen u alle zorg uit handen
Met ervaren werknemers en service hoog in het vaandel helpen we u snel en vakkundig met schadeherstel. Wij zijn uw aanspreekpunt en dragen zorg voor het coördineren, adviseren en het snel en goed uitvoeren van de herstelwerkzaamheden.

Heeft u interesse in schadeherstel? U kunt ons telefonisch bereiken via 0164 241 246 of contact met ons opnemen via het contactformulier.

Vragen of meer informatie?

Wij staan voor u klaar

  • Snelle service
  • Met garantie
  • Meer dan 19 jaar ervaring
  • Meer dan 13.000 klanten geholpen
  • Vanaf € 82,08 excl. btw

Start typing and press Enter to search