Van Terheijden Groep BV Installatie en Rioolprobleem

Installatie

Dakwerk

Dakgoten zijn nodig om regenwater op te vangen en af te voeren, maar bepalen voor een belangrijk deel ook de uitstraling van uw woning. Daarom is het belang dat deze goten in goede conditie blijven. Wij voeren met regelmaat dakwerk uit aan de bestaande dakgoten aan uw woning of bedrijfspand.

img_3866-2

Dakgoten van zink of kunststof

Zink is een zeer duurzame keuze voor dakgoten. Het maken van zinken dakgoten is arbeidsintensief. Daar staat tegenover dat de kwaliteit en de levensduur het bijna altijd aantrekkelijk maken om voor zink te kiezen. Een zinken dakgoot die op de juiste manier is aangebracht, kan een levensduur hebben van 35 jaar. Daarom zijn bijna alle goten gemaakt van zink. Hetzelfde geldt voor zink als bekleding voor een dakkapel of erker. Heeft u lekkage, bijvoorbeeld door een beschadiging van een dakpan of takken, dan laat een zinken goot zich betrekkelijk snel en eenvoudig repareren. Dit is een groot voordeel ten opzichte van kunststof dakgoten. Door de uitzonderlijk mooie en degelijke uitstraling kiezen steeds meer mensen voor zinken goten in plaats van goten van kunststof.

Bitumen dakbedekking voor platte daken

Reparaties
Een goed onderhouden dak is erg belangrijk voor de levensduur en voorkomt lekkages. Bij ons kunt u terecht voor dakwerk: onderhoud aan uw dak. Mocht u onverhoopt toch last hebben van een lekkage, dan zorgen wij voor een snelle oplossing want niets is vervelender dan een lekkend dak. Ook kunnen we een jaarlijkse dakinspectie uitvoeren zodat u weet wat de conditie van de bedekking is en de algehele staat van het dak.

Vervangen
Voor platte en licht hellende daken is een dakbedekking van bitumen heel geschikt. Deze dakbedekking is er met of zonder isolatie. We komen graag bij u langs voor een deskundig advies. We kijken dan wat voor úw dak de beste oplossing is.

Wilt u meer weten over bitumen dakbedekking en zinkwerk, of heeft u interesse in dakwerk, neem dan contact met ons op.

Vragen of meer informatie?

Wij staan voor u klaar

  • Snelle service
  • Met garantie
  • Meer dan 19 jaar ervaring
  • Meer dan 13.000 klanten geholpen
  • Vanaf € 82,08 excl. btw

Start typing and press Enter to search