Van Terheijden Groep BV Infra en Rioolprobleem

Infra

Leidingwerk

Werkzaamheden aan leidingen varieert van reparatie tot nieuwe aanleg van leidingstelsels voor riolering en water.

Riolering

Dat aan de aanleg van een riolering een ontwerpfase vooraf gaat,  is  voor velen onbekend. Het is immers de gewoonste zaak van de wereld geworden als men de dagelijkse gang naar de wc maakt, ’s morgens een douche neemt, of de was doet. Na gebruik verdwijnt het water in het riool en kijken we er niet meer naar om. Da afvalwaterzuivering doet de rest.

Pas wanneer er onverhoopt een verstopping of stankoverlast optreedt, bemerken we het belang van een goed leidingwerk.

Oude rioolsystemen kunnen bestaan uit gietijzeren buizen, Asbestcementbuizen of Gresbuizen die een lozing hebben op een beerput / septic-tank / of gemeenteriool.

Deze oude buizen zijn gezien de gemiddelde ouderdom veelal aan vervanging toe! Met name de verbindingen waarmee de buizen aan elkaar gekoppeld zijn gaan op een gegeven moment zweten waardoor het verbinding verliest en gaat lekken. Hierdoor ontstaan er storingen aan het rioolsysteem.

Waterleidingen:

Onder waterleiding werkzaamheden verstaan we naast het aanleggen van leidingen ook bijvoorbeeld het monteren en installeren van een buitenkraan of brandkraan. Ook vervangen repareren en vernieuwen van waterleiding maakt onderdeel uit van ons werk. Wanneer er bijvoorbeeld een sleuf gegraven is voor inspectie is, kan het zinvol zijn om meteen een nieuwe leiding te trekken, waardoor je mogelijke lekkage in een latere fase en extra graafwerk voorkomt. “Regeren is vooruitzien”, zoals we noemen.

Heeft u interesse in leidingwerk? U kunt ons telefonisch bereiken via 0164 241 246 of contact met ons opnemen via het contactformulier

Vragen of meer informatie?

Wij staan voor u klaar

  • Snelle service
  • Met garantie
  • Meer dan 19 jaar ervaring
  • Meer dan 13.000 klanten geholpen
  • Vanaf € 82,08 excl. btw

Start typing and press Enter to search