Wij staan voor u klaar

Maakt u geen zorgen

Het laatste waar u in uw bedrijf bij stil wilt staan is de riolering. Die moet gewoon goed functioneren.

 

Is uw riolering alsnog verstopt? Bel dan onze 24/7 bereikbare calamiteitenservice en u kunt snel weer bezig met uw core business.

Contact

Periodiek onderhoud

U kunt ons laten komen als het riool verstopt zit, of u kiest ervoor om op regelmatige basis preventief onderhoud door ons uit te laten voeren. Met een doordacht beheersplan voor de riolering in gebouwen, maar ook op het buitenterrein voorkomen we zo problemen en hinder in uw bedrijfsvoering. En dat allemaal tegen vooraf afgesproken tarieven.

Neem contact met ons op voor doordacht rioleringsbeheer zonder zorgen.

Rioolinspectie en reparatie

Als er problemen zijn met de afvoer van vloeistoffen in uw rioleringsstelsel, dan kunnen wij voor u de oorzaak achterhalen en oplossen. Met hoogwaardige inspectiemiddelen traceren wij scheuren of breuken in afvoerleidingen. Hierdoor kunnen we heel gericht aan de slag om de leiding te repareren of te vervangen.

 

Bedrijfsrestaurant

Heeft uw bedrijf een professioneel bedrijfsrestaurant? Dan bent u waarschijnlijk verplicht om een vetafscheider in uw rioleringsstelsel te hebben. Wij installeren en onderhouden die voor u.

 

Aanleggen en renoveren van riolering

Naast het verhelpen van calamiteiten zijn wij ook sterk in de aanleg of renovatie van riolering. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.