Van Terheijden Groep BV Beheer en Rioolprobleem

Beheer

Leegstandsbeheer

Leegstandsbeheer van uw vastgoed levert u minder risico’s én meer rendement en is er op gericht om risico’s zoals vandalisme, verloedering, kraak, diefstal of brandstichting te verminderen. Wij doen dit dan ook al sinds 2010. Een nieuwe toevoeging aan onze dienstverlening is dat we ons steeds meer inzetten om rendement uit leegstand te halen. Het is  zeer interessant als uw leegstaande vastgoed u wat oplevert. Daar helpen wij graag bij.

Dit doen we met name door uw pand te verhuren aan tijdelijke bewoners of mensen op zoek naar flexibele werkruimte. Met de invoering van de Leegstandswet in 2013 is tijdelijke verhuur een aantrekkelijke optie. Deze vorm van verhuur wint dan aan populariteit. Als pandeigenaar ontvangt u de volledige huurinkomsten en draagt u een kleine beheer-fee af aan ons als beheerder. Ook kunt u denken aan het verhuren van uw ongebruikte terrein als parkeerterrein.

Bent u geïnteresseerd in beheer of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen naar 0164 241 246 of neem contact op via het contactformulier.

dasseneberg.woonhuis.klein_

Vragen of meer informatie?

Wij staan voor u klaar

  • Snelle service
  • Met garantie
  • Meer dan 19 jaar ervaring
  • Meer dan 13.000 klanten geholpen
  • Vanaf € 82,08 excl. btw

Start typing and press Enter to search